Христо Иванов в „СТУДИО БАНКЕРЪ“: Доган е сърцето на мрака

 Христо Иванов в „СТУДИО БАНКЕРЪ“: Доган е сърцето на мрака

Съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов е един от малкото действащи политици, които се осмелиха да нарекат проблема с истинското му име.

В интервю за „Студио Банкеръ“, Христо Иванов безкомпромисно и ясно говори за основния проблем на България – задкулисието, онези сенки, които никога не се появяват на светло, но управляват страната ни вече 30 години. „Доган е сърцето на мрака, заедно с цялата ДС“, заяви съпредседателят на „Демократична България“. Той обобщи, че задкулисието се интересува от поста, а не от титуляря.

Америка реагира на промените в България, на вътрешнополитическите размествания. Там съществува терминът стабилокрация, т. е. търсят се решения в посока стабилност. Това е и отговорът на въпроса защо досега американците не са взимали ясна позиция по отношение на Борисов: защото не са виждали алтернатива.

Сега изникнаха политически субекти, сред които и „Демократична България“, на които може да се разчита. След гражданската и политическа мобилизация, България е поставена на ново място в политическата карта и е посочена като проблем на колективната система за сигурност, чрез фактите за руските връзки, за Пеевски и Божков, за системната корупция.

Това заяви във видео интервю за „СТУДИО БАНКЕРЪ“ съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов.

Avatar photo

Имате Думата

https://imatedumata.com

Подобни публикации