Протест пред дома на Бойко Борисов се проведе днес

 Протест пред дома на Бойко Борисов се проведе днес

В събота на обед, протестиращите отидоха при Борисов, но разбира се, него го нямаше.

Протестът в съботния ден започна от паркинга на БНБ, от където протестиращите се отправиха на автошествие към Банкя. Крайната цел беше къщата на Бойко Борисов, където хората се надяваха, че най-после ще могат да се срещнат лице в лице с въпросния.

Преди да отиде в Банкя, шествието спря в квартал „Факултета“, където протестиращите блокираха ЖП линията, с настояване Йорданка Фандъкова да поеме отговорност и да подаде оставка, заради смъртта на младия Людмил, който загуби живота си, ударен от ток от необезопасен кабел в центъра на София.

Протестът във Факултета

В ранния следобед, автошествието достигна крайната си цел – къщата на Борисов в Банкя, която отново беше празна. От Борисов нямаше и помен, затова протестиращите оставиха посланията си към него на асфалта пред къщата, асфалтът, който е толкова любим на почти бившия министър – председател. С тебешир, всеки от присъстващите написа своето послание към Борисов: „Оставка“, „Тиква“, „Мутри, вън“, а особено остроумен беше надписът Буцифър.

Малко по-късно, протестът се оттегли, но посланията на асфалта останаха, за да напомнят на Борисов, че съвсем скоро той ще трябва да поеме отговорност за всичко, което извърши.

Имате Думата

https://imatedumata.com

Подобни публикации