Протест пред дома на Бойко Борисов се проведе днес

 Протест пред дома на Бойко Борисов се проведе днес

В събота на обед, протестиращите отидоха при Борисов, но разбира се, него го нямаше.

Протестът в съботния ден започна от паркинга на БНБ, от където протестиращите се отправиха на автошествие към Банкя. Крайната цел беше къщата на Бойко Борисов, където хората се надяваха, че най-после ще могат да се срещнат лице в лице с въпросния.

Преди да отиде в Банкя, шествието спря в квартал „Факултета“, където протестиращите блокираха ЖП линията, с настояване Йорданка Фандъкова да поеме отговорност и да подаде оставка, заради смъртта на младия Людмил, който загуби живота си, ударен от ток от необезопасен кабел в центъра на София.

Протестът във Факултета

В ранния следобед, автошествието достигна крайната си цел – къщата на Борисов в Банкя, която отново беше празна. От Борисов нямаше и помен, затова протестиращите оставиха посланията си към него на асфалта пред къщата, асфалтът, който е толкова любим на почти бившия министър – председател. С тебешир, всеки от присъстващите написа своето послание към Борисов: „Оставка“, „Тиква“, „Мутри, вън“, а особено остроумен беше надписът Буцифър.

Малко по-късно, протестът се оттегли, но посланията на асфалта останаха, за да напомнят на Борисов, че съвсем скоро той ще трябва да поеме отговорност за всичко, което извърши.

Avatar photo

Имате Думата

https://imatedumata.com

Подобни публикации