Росен Миленов повежда хората към Сараите на Доган

 Росен Миленов повежда хората към Сараите на Доган

Ахмед Доган е сочен от мнозина за диригента на българския преход, но в последните месеци името му удобно бе забравено.

Росен Миленов от „Референдуми за справедливост“ повежда хората на протест под надслов „Затвор за Доган“, който ще се състои в събота, 13 март, от 11 ч. на ул.“Стар Беловодски път“ 46, където се намират „митичните“ Сараи на Доган.

Това е първото от месеци събитие, в което се споменава името на Доган, сочен от мнозина за диригент на българския преход. В началото на лятото Христо Иванов акостира пред летните сараи на почетния председател на ДПС, но фокусът бързо бе изместен и сякаш нарочно, за модела #КОЙ престана да се говори. Сега Миленов е твърдо решен да насочи вниманието на хората към модела, отново.

Миленов напомня, че доста хора свързват Доган с политическите проекти на прехода, включително с Борисов, Първанов, Костов, Станишев, царските юпита, покойния Луканов и всички, които се изредиха във властта.

Според Миленов, Доган и ДПС са виновни за Пеевски, Борисов, Гешев, обръчите от фирми, престъпните коалиции, изредили се в парламента през последните десетилетия, бездушни марионетки, назначени на всички нива в държавната власт и задушаващ феодализъм във всяко населено място.

Днес е време разделно и време за епична битка срещу националния враг – ордите от хиени, които ръфат държавата, ръфат народа, ръфат и душите ни. Затова напред!

Росен Миленов
Avatar photo

Имате Думата

https://imatedumata.com

Подобни публикации