Герберите с остра паническа атака след изявлението на американските сенатори

 Герберите с остра паническа атака след изявлението на американските сенатори

Двама видимо изнервени деятели на личната партия на Борисов, се нахвърлиха по недопустим начин на Президента Румен Радев, в нелеп и интелектуално семпъл опит да се отвлече вниманието от скандала.

Видимо изнервените герб деятели Георг Георгиев и Даниел Митов, се появиха на „извънредна“ пресконференция на партията на Бойко Борисов, за да се накарат на Президента и да съобщят, че изявлението на американските сенатори било лично и не касаело отношенията между САЩ и България. Свидетели на водевила коментираха, че двамата актьори са били твърде слаби и никой не е взел несериозно, смешният им опит за отклоняване на вниманието от скандала.

„Във връзка с излязлото днес съобщение, пуснато от личните профили на двама американски сенатори, трябва да кажем следното – въпросната позиция е лична на двама членове на американския сенат, не е позиция на Сената и на Конгреса„, коментира Даниел Митов.

Президентът Радев лъже брутално и безцеремонно. Другият извод е липса на политическа култура, тъй като се позовава на личното мнение на двама сенатори. Третият извод е, че той днес се включи в предизборната кампания. На чия страна той вдигна юмрук даде рамо и застана зад тях – на БСП, на „Изправи се.бг“, на някой забегнал в Дубай обвиняем или на други опозиционери“, попита Георг Георгиев.

Нескопосаният театър без публика се случва като отговор на реакцията на Президента Румен Радев, който написа:

Ако властта се беше вслушала в исканията на хората, България нямаше да получи съкрушителна оценка за състоянието на корупцията, задушената свобода на медиите и политизираното правосъдие от Комисията за външна политика на Сената на САЩ. Тя отразява всички неща, за които говоря от началото на мандата си, и заради които хората протестираха. Ако правителството не иска да се вслуша в моите послания, то нека поне чуе оценката и препоръките на един стратегически партньор“.

Avatar photo

Имате Думата

https://imatedumata.com

Подобни публикации