50 човека уважиха протеста на Стъки пред Президентството

 50 човека уважиха протеста на Стъки пред Президентството

Миризма на бира и пот смая случайните минувачи, станали свидетели на цирка.

Очаквано за мнозина, метежът на Станислав Недков – Стъки, който бе обявен като многолюден протест срещу президента Румен Радев, не се състоя. В обявения начален час, на площада пред Президентството имаше няколко яки момчета с черни маски и десетина пенсионери. Малко по-късно, към „протеста“ се присъединиха още 20-на човека, във видимо нетрезво състояние, и незнаещи къде се намират.

Случайни минувачи се дивяха на неприятния полъх на вятъра, който носеше миризма на пот и прокиснала бира.

Междувременно, от другата страна на площада, голям контрапротест беше заел пространството пред Археологическия музей. Спонтанно събралите се в защита на президента Румен Радев коментираха, че всеки опит на статуквото за метеж, ще срещне върлия им отпор.

Дали заради поетото количество алкохол не стана известно, но „протестиращите“ против Президента, съвсем скоро забравиха за какво са там и започнаха да друсат нелепи хора и ръченици пред Президентската институция.

Самият Станислав Недков – Стъки се появи, но не можа да даде адекватно обяснение какво точно организира и какво очаква.

Медиите не проявиха никакъв интерес към срамната проява, с изключение на агенция „ПИК“, за което присъстващи коментираха, че нейният собственик е един от неформалните организатори на несполучливия метеж срещу законно избрания президент на България и напомниха, че е имало съмнения, че същият е изпращал статисти от филми, за да контрапротестират и миналото лято.

Avatar photo

Имате Думата

https://imatedumata.com

Подобни публикации