Викове „оставка“ посрещнаха Борисов в Сливница

 Викове „оставка“ посрещнаха Борисов в Сливница

Владетелят на нощните шкафчета, получи неочакван отпор.

Днес, Бойко Борисов, временен обитател на Министерски съвет, неочаквано се изправи пред „народната любов“. Главният инспектор на републиката отново беше яхнал джипката, за да се разходи до Сливница и да се поснима с предварително подбрана аудитория, вярна на неговия режим.

Този път обаче, едно от неговите включвания във Фейсбук не протече така гладко. Докато той говореше за невероятните си успехи в овладяването на кризата с коронавируса, виковете на една жена, предизвикаха неговото смущение.

Обитателят на МС с ужас в погледа се сепна и погледна в далечината, от която жена крещеше „оставка“. След кратката пауза, той продължи, но жената го атакува с нова порция неудобна истина: „Чекмеджета, кюлчета, мафия“, викаше тя.

Борисов повече нямаше как да не обърне внимание на виковете, но го направи по най-нелепия начин:

Това, че има и недоволни от нас като тая жена… но на фона на това, аз даже пропуснах, в Европейския съвет беше разгледано и задържането на опозиционния лидер Алексей Навални. На този фон е оглушителна тишината и мълчанието от президента Радев.

Борисов, видимо смутен от „народната любов“ отново включи език на омраза и се хвърли в нелепи нападки към Румен Радев, забравяйки твърде бързо за оставки, кюлчета и чекмеджета.

Avatar photo

Имате Думата

https://imatedumata.com

Подобни публикации