Петър Бояджиев: Хаджигенов, той и само той са гражданите!

 Петър Бояджиев: Хаджигенов, той и само той са гражданите!

Е, като слушам Хаджигенов, той и само той са гражданите. Абе, как като никой не те е упълномощил. Щели да бъдат обединители.

Два пъти изгледах появата на двамата неумели бракониери от Отровното трио, Хаджигенов и Бабикян при Сашо Диков. Третият, ми се струва, че вече започва да разбира, каква каша забъркаха и отказва да се появява. До сега съзнателно съм бил много въздържан, но след тази каша, която видях в главите им, ще пиша.

Първо, аз не чух една сериозна политическа мисъл от тях, особено от напористият Хаджигенов. Ама те говорят, като че ли зад тях има легиони. Спомнете си, че аз подкрепях безусловно протестите. Какво казваха тогава. На площада сме всякакви до оставката, след това за изборите всеки според предпочитанията си. Е, сега се очертават избори, макар и редовни.

Е, първо запяха някаква песен, че щели да бъдат мост между площада и партиите и щели да сватосват някакви партии, без да са ги питали за женитба ли са. Абе, мост се строи ако някой има нужда от него.

Протестът свърши много работа, но трябва да е ясно, че те бяха част от протеста, но хората на площада не бяха отишли да правят тримата лидери или герои. Още тогава съм казвал, че никой не може да яхне или приватизира протеста.

Е, като слушам Хаджигенов, той и само той са гражданите. Абе как като никой не те е упълномощил. Щели да бъдат обединители. Напротив с поведението си разединявате от първият ден от който без обяснение си въобразихте, че сте генерали и тримата обявихте карай, въпреки, че парите на дарителите бяха за да се протестира.

След това Хаджигенов се появи с някаква писалка да подписва споразумение с Манолова. И пак недоволстват, че Демократична България и Има такъв народ отказали сватлъкът им ,не щели да се женят. Абе, хора, на каква база ще ги жениш предизборно. Избори се правят, за да градиш нещо, като те изберат. На това му казват програма. Ами първо се преброяват пилците, и после в парламента се мисли за коалиции. Не знам дали го разбират или не, но една предизборна коалиция от Демократична България, Има такъв народ и Манолова, никога не може да получи толкова депутатски места, колкото ще бъде сумата, от трите, когато са се явили самостоятелно.

Абе, момчета, я първо се опитайте да бъдете наясно със себе си, колко тежите и какво можете, а не какво ви се иска.

Ами, като гледам поведението на Хаджигенов, по его май може да се състезава само със сикаджията Бойко.

Ех, акъл, та акъл. Вино да е да го наливаш, ама акъл е друга работа. Сега щели да правят коалиция от партията на Дончева, тази на Кунева, дето се измъкна в Европа, след като дели кюфтетата с Борисов и онази постоянната Капон с генерал Манолова. Добре бе, пожелавам ви поне да влезете в парламента, та да не прахосате гласовете на хората, които ще ви се доверят. Но се опасявам, че и тази беля може да направите. Дано не я направите. Нямам нищо против Манолова. Всеки им право на еволюция, но тя има определен имидж, и той не се сменя от ден до пладне.

Avatar photo

Имате Думата

https://imatedumata.com

Подобни публикации