„Изправи се! Мутри вън!“ закри кампанията си със събитие в центъра на София

 „Изправи се! Мутри вън!“ закри кампанията си със събитие в центъра на София

Знакови лица от протестите от 2020 г., отново застанаха заедно на Площада!

Тази вече в 18 ч., коалиция „Изправи се! Мутри вън!“ закри предизборната си кампания със събитие, което се проведе в центъра на София – пред Министерски съвет, където тези дни за последно се подвизава дългогодишният обитател на сградата, Бойко Борисов.

На събитието, за първи път от месеци, се събраха заедно знакови лица, които присъстваха на Площада от самото начало на протестите. Сред тях се откроиха Мая Манолова, Арман Бабикян, Тихомир Василев и Николай Хаджигенов, които с умиление си спомниха за протестите от лятото, за постиженията, разочарованията и енергията на протеста. Сред знаковите лица на коалицията, които присъстваха на закриването на кампанията, бяха и Настинимир Ананиев, Светослав Трайков и Маргарита Кръстева, които са кандидат – депутати от коалицията в София.

В края на събитието се появи и Тулупчо, за да събере дарения за кампанията на управляващата партия, но след като не се появи нито един желаещ да дарява, Тулупчо предпочете да потанцува, след което се оттегли натъжен, че няма жив човек, който да харесва, представляваната от него организация.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

ГАЛЕРИЯ

Avatar photo

Имате Думата

https://imatedumata.com

Подобни публикации