Доктор Цветеслава Гълъбова съсипа Стойчо Стойчев

 Доктор Цветеслава Гълъбова съсипа Стойчо Стойчев

Какво става като до едно кафяво петно застава още едно.

Директорът на  Държавна психиатрична болница „Св. Иван Рилски“ доктор Цветеслава Гълъбова зашлеви звучен интелектуален шамар на така наречения политолог Стойчо Стойчев. Поводът – същият дал интервю за една „информационна агенция“, в което се изцепил, че Румен Радев бил черната станция в българската политика, но народът никога не гласувал за мрънкала, а за силни хора (вероятно визирайки Бойко Борисов).

Ето какъв коментар написа доктор Гълъбова за така нареченото интервю, чиято очевидна цел е да се излее поредната доза политическа злоба срещу всеки, който не харесва Борисов.

За индивида и така наречен политолог стойчно п. стойчев (малките букви не са грешка) Случайно ми попадна интервю на индивида стойчев в пик. Пинокио (любим мой герой от приказките, извини ме, че ти цапам името, но си нарицателно за лъжлив човек) анализира в своя си слагачески стил и явно забравил какви хвалебствени дитирамби е пял за цветанът на мисълта.

Сега го сравнява Президента „като танк – мачка и не мисли“.

Индивиде, индивиде, жалък си, както винаги. Роден си да пълзиш, а не да летиш. А тези, дето пълзят, най-често червеите, не ги виждат и ги настъпват. Рибарите ги ползват за кукичките. След март месец не знам коя от двете алтернативи ще ти е по-изгодна.

Та, какъв е изводът от така нареченото интервю на някаква г-жа албена (жуналистката, от пик)…

ИЗВОДЪТ: Какво става като до едно кафяво петно застава още едно. Ами купчинка за изриване и хвърляне в канализацията.

ГОРДЕЯ СЕ, ЧЕ ЦЕЛИ ТРИ ПЪТИ ОТКАЗВАХ НА ПИК ДА ДАМ ИНТЕРВЮ. Ама наистина се гордея.

Avatar photo

Имате Думата

https://imatedumata.com

Подобни публикации