Цветеслава Гълъбова попиля фалшивия математик Петър Велков, заради гавра с Андрей Чорбанов

 Цветеслава Гълъбова попиля фалшивия математик Петър Велков, заради гавра с Андрей Чорбанов

Учителят, който дори не е завършил математика, но някои наричат топ математик е злоупотребил с лични данни, смята доктор Гълъбова.

Доктор Цветеслава Гълъбова размаза Петър Велков – учител, който често се появява по телевизията, представян като топ математик, за да анализира кризата с коронавируса, при положение, че дори не е завършил математика, а по професия е учител в частно училище.

Поводът за реакцията на доктор Гълъбова е фейсбук статус на Велков, в който въпросният споделя чувствителната лична информация, че проф.Андрей Чорбанов е приет в болница, заради усложнения, причинени от ковид.

Ето какво написа гневно Цветеслава Гълъбова:

До петър велков – наричащ себе си експерт.

Г-н петре, позволявам си на малко име и на ти, защото като те гледам си на възраст да ми бъдеш син. Слава Богу, че не си. Защото щеше да ме е срам от твоята мерзка, долна и пошла постъпка. Кой ти даде право, момче, ти да оповестяваш лични данни за здравното състояние на един човек – който и да е той. Кой ти даде право да се гавриш и да предизвикваш оргазмени стенания на стената ти от злоради и злобни хора. Много ми се ще, когато проф. Чорбанов оздравее, да ти заведе едно дело в Комисията за защита на личните данни и да сезира съответните етични комисии – най-малкото на Бъларския лекарски съюз, за да се изясни пък и кой продажен медицински специалист те е напоил с подробна информация.

Петре, не си ми уважаем, жалък си, ама много жалък. Не те знам какъв експерт си, но помни, че евтината слава, която получи, ще се обърне срещу теб. И преди да кръжиш като лешояд си помисли какво би ти било да си на мястото на проф. Чорбанов или неговите близки, които четат жлъчните и преливащи от злоба и глупост коментари на стената ти. Ако е вярно, че учиш деца – Бог да им е на помощ. Преди да си учител, експерт или не знам си какво точно, каквото твърдиш, че си, бъди ЧОВЕК! И това не е въпрос на дипломи, петре, а на душа и сърце. Ти показа, че това ти е чуждо. Проблем е, че сигурно сега обираш овации и поздравления от хора с твоето ниво на емоционален интелект, т.е. НУЛА.

Само те подсещам, а може и да не знаеш, че има един Бог, пред когото се изправяме и той ни съди. И присъдата за лешоядите, които държат в грабливите си нокти мразените от тях инакомислещи, получават строго наказание. За мой ужас, оказа се, че и националните телевизии са отразили тази „новина“. Е, няма да обиждам никого, те получиха преди време едно определение, което с това свое действие заслужиха. За тях толкоз.

А към всички, с които общувам тук /приятелите ми от реалността си ме познават/ – ковид ще мине и ще замине, ще дойдат други изпитания. И след това ще трябва да можем да се гледаме, да спорим, да се обичаме.

Предлагам да се ограмотим що е това емоционален интелект и да започнем да го развиваме или усъвършенстваме. И тогава такива срамни, мерзки и долни постове като на петър велков, няма да бъдат посрещани с див възторг. Няма страданието на инакомислещите да се посреща с оргазмени стенания и ръкопляскания.

Avatar photo

Имате Думата

https://imatedumata.com

Подобни публикации