Системата ни убива: Дете с увреждане е изхвърлено от „Пирогов“, защото е било с положителен PCR тест

 Системата ни убива: Дете с увреждане е изхвърлено от „Пирогов“, защото е било с положителен PCR тест

Снимка: Колаж на „Системата ни убива“

Ужасяваща липса на държавна помощ за хората увреждания и потресаващ случай на безхаберие.

За отвратително отношение, скандално нарушаване на противоепидемични мерки и тотално безхаберие на властите, сигнализират от „Системата ни убива“. Става дума за случай на дете с увреждане, което след операция с пълна упойка е изхвърлено от „Пирогов“, само защото е било позитивно за ковид. След като му е отказана линейка, то се прибира вкъщи с влака, с прясна рана и болно от коронавирус!

Ето какво пишат от „Системата ни убива“:

Дете с увреждане от провинцията, след планова операция е изхвърлено в коридора на Пирогов, само защото единият от трите теста е дал положителен резултат за Ковид 19. В коридора детето е прекарало часове, след пълна упойка изчаквайки баща му да го прибере.

От Пирогов е отказана линейка за транспортиране до провинцията, заради което детето се прибира с влака.

По-късно, от РЗИ поставят цялото семейство под карантина, без да виждат проблем в това, че болно дете е пътувало с обществен транспорт.

Според изявленията на Деница Сачева е разработен безупречен механизъм за подпомагане на всеки карантиниран, но се оказва, че нещата не са точно така.

След като цялото семейство се оказва под карантина, идва ред на социалните и кмета, които игнорират нуждите на децата и единственото, което правят е, да подадат сигнал срещу бащата, защото лишен от друга възможност, той е излезнал да купи храна за семейство.

Вече пети ден децата са без залък хляб.

Avatar photo

Имате Думата

https://imatedumata.com

Подобни публикации