Петър Недевски: Ресторантьори, стига са ви лъгали

 Петър Недевски: Ресторантьори, стига са ви лъгали

Недевски се обърна към всички ресторантьори, бармани, сервитьори, диджеи и хотелиери, с призив да се включат в големия неделен протест, организиран от „Протести 20-21“ и „Системата ни убива“.

Тази неделя от 16 ч. е поредният голям протест организиран от гражданите от „Протести 20-21“ и „Системата ни убива“. По този повод, Петър Недевски – едно от най-популярните лица на протеста, се обърна към всички, които работят в най-ощетените от неадекватните мерки на правителството бизнеси:

Ресторантьори, бармани, сервитьори, диджеи и хотелиери!

Вашите браншови лидери, май ви се изплюха в лицето!

Ще отваряме, няма да отваряме! „Ще ти купя колело, ама друг път“, познато а?

Не намирате ли аналог в действията им, с действията на премиера-слънце? За мен е копи-пейст!

Колкото Баце е загрижен за Вас, толкова и те! Колкото вярвате на него, толкова вярвайте и на тях! И помощи ще видите, ама друг път!

С протест от типа, ала парти „Какао бийч“, се видя тяхната загриженост! Жалък опит да ви замажат очите, колко им пука, колко са загрижени! Те тяхната са си я оплели, вие да му мислите! Много от вашите колеги, изразиха възмущението си от грандиозният „протест“ на жълтите павета до Президентството, а не пред Министерски съвет (където му беше мястото, ама защо ли не беше там, а?) и си тръгнаха разочаровани, преждевременно. Усетиха се, че нещо не е както трябва. При викове оставка, защо ли диджея умишлено увеличаваше музиката, можем само да гадаем.

Ето затова ви призоваваме, СТИГА СТЕ ТЪРПЯЛИ да ви лъжат! Съпричастни с вашите проблем, могат да бъдат единствено обикновените хора! Нито браншовите ви лидери ( тях са ги туширали, по един или друг начин), нито синдикатите ( те са част от статуквото), нито правителството ( за тях, вие не представлявате интерес), ще ви помогнат!

Ако това положение, в което се намирате ви устройва, ок.

Ако ли не, денят е 07.02.2021г., неделя от 16:00 ч., пред Министерски съвет!

Всички ние, сме достойни български граждани и рамо до рамо, ще се борим за правата си!

Да живеем в една правова държава!

Призовани да се включат в протеста, са и всички браншове и организации, засегнати от безхаберното управление на БМБ и неговата престъпна шайка!

ОСТАВКА!

ДОСТОЙНА ПРИСЪДА!

МУТРИ ВЪН!

Да си върнем ДЪРЖАВАТА!

За едно по-добро бъдеще във БЪЛГАРИЯ!

Avatar photo

Имате Думата

https://imatedumata.com

Подобни публикации