Представителите на НОЩ пак са добрите, а ние отново сме лошите

 Представителите на НОЩ пак са добрите, а ние отново сме лошите

Манджата с обвинителния тон отново е притоплена.

Строили се някакви маскирани люде да ни плашат от телевизията в 10 сутринта. Като глутница от кучета се нахвърлят върху анонимния нарушител, заради който случаите на ковид започнали да се увеличават. А анонимният нарушител сме всички ние, подложени на другарски съд, който се случва в ефира на националните телевизии. С тази разлика, че ние не можем да отговорим и да се защитим.

Няма ли кой да каже на представителите на НОЩ, че това вече не минава?!

Защо тези нагли хора, самозабравили се и държащи се арогантно, безобразно и нахално, получават думата? Кой им дава право да ни четат конско, от което излиза, че ние пак сме лошите, защото не сме спазвали мерките, и затова ще страдаме много, дълго и тежко?!

Имат ли акъл тези хора да чуят какво им казват математиците?! Защото, господа от НОЩ, за настоящото повишение на случаите сте виновни вие и само вие! Не са ви виновни моловете и фитнесите, както се опитахте да внушите, защото те работят от 3 дни. Чувате ли се какви ги блещите?!

Виновни сте вие, защото много добре знаете, че повишението на заболеваемостта се случи заради отварянето на училищата, а другата седмица, когато започнем стремглаво да се катерим нагоре, пак ще сте виновни вие, защото много добре знаехте какво ще се случи, след като и големите ученици се върнат в училище. Впрочем, това ви го каза и математикът Петър Велков, тази сутрин в ефира на Нова:

„Ръстът на заболеваемост при децата в момента е най-голям, въпреки че нямаме масово тестване при тях. От този ръст следва и ръстът при другите възрастови групи”

Затова, господа от НОЩ, спрете се, защото за предстоящата трета вълна, вашите компромиси имат съществена заслуга! Вземете спрете телевизионните си изяви и се концентрирайте върху задълженията си, които впрочем са не да ни обвинявате, а да ни опазите живота и здравето.

Avatar photo

Имате Думата

https://imatedumata.com

Подобни публикации