Направиха го! България затваря от понеделник

 Направиха го! България затваря от понеделник

Ресторанти, молове, кина, търговски центрове, училища и много други.

След забавяне на редовния брифинг на НОЩ, обитателят на Министерството на здравеопазването, Костадин Ангелов се появи, за да залее със студен душ едва заработилите бизнеси. От понеделник на национално ниво се затварят всички заведения и обекти за обществено хранене, включително тези в хотелите, с изключение на доставката на храна за вкъщи и по стаите в хотели.

Затварят се молове и търговски центрове, но разбира се банките в тях остават отворени. Отново се спира работата и на игралните зали и фитнесите. Всякакви културни мероприятия, включително театри и кина, затварят също.

Забраняват се и всякакви тържества от частен характер, на които присъстват повече от 15 души.

Засега затварянето е само за 10 дни, но хората коментират, че никой вече не вярва на НОЩ, тъй като те са доказали, че последователност на действия и решения при тях не може да се очаква.

След обявеното решение социалните мрежи буквално завряха, а служителите на затворените обекти, с които се гаврят вече цяла година, вече заговориха за сериозни протестни контра действия.

На брифинга отсъстваше Бойко Борисов, който се опитва да се скрие, прехвърляйки решенията на други, но присъства високоволтовата кметица на София, която отдавна доказа, че не знае значението на думата отговорност.

Avatar photo

Имате Думата

https://imatedumata.com

Подобни публикации