Протестиращи готвят голям протест в сряда

 Протестиращи готвят голям протест в сряда

Нека всички бъдем заедно – хора, които не харесват управлението на страната, хората с пострадали бизнеси, всички заедно, за да си върнем държавата!

На първия голям протест за тази година, се събират недоволните от управлението на Борисов. Той ще се проведе под надслов „Протестът на народа“. Събитието е насрочено за сряда от 11 ч. на площад „Народно събрание“.

Организаторите от „Системата ни убива“ и гражданското сдружение „Протести 20-21“ призовават всички, които не харесват управлението на България, да отидат на площада, за да си върнат държавата.

Поканени са и всички, които загубиха работата и бизнесите си по време на пандемията. Всички фитнес треньори, всички ресторантьори, всички туроператори, всички, които пострадаха заради неадекватните мерки на държавата, те трябва да дойдат и да кажат „стига“, добавят организаторите.

Покани са отправени и към членовете и симпатизантите на всички политически партии и инициативи, които подкрепят протестите, включително Отровното трио, Изправи се. бг, Да България, ДСБ и БОЕЦ.

От своя страна от Изправи се. бг допълниха, че те продължават активно да подкрепят протеста и техни членове са всяка вечер на него.

Avatar photo

Имате Думата

https://imatedumata.com

Подобни публикации