Христо Иванов потвърди нашето разкритие за лобистко законодателство в полза на Доган

 Христо Иванов потвърди нашето разкритие за лобистко законодателство в полза на Доган

Той подчерта, че това е поредното доказателство за неформална коалиция ГЕРБ – ДПС.

В свое видео от плажа на Росенец, Христо Иванов потвърди нашето разкритие за скандални законови промени, обслужващи сараите на Доган. Напомняме ви, че в събота съобщихме, че се готви промяна в Закона за морските пространства, вътрешните водни пътища и пристанищата на Република България, чрез която да се осигури режим на търпимост и заварено положение за неузаконени сгради, граничещи с рибарски пристанища.

Христо Иванов показа и сградата, която трябва да бъде запазена чрез промяната в закона. Тя се стопанисва от фирма  „Хермес Солар“ ООД и за нея в момента се водят съдебни битки. Според фирмата, показаната от Иванов постройка била 60 годишна, което е очевидно невярно.

Иванов цитира нашето разкритие, като потвърждава, че е твърде възможно промяната в Закона за морските пространства, вътрешните водни пътища и пристанищата на Република България, да цели именно обслужването на интересите на Ахмед Доган.

Христо Иванов добави, че всички знаят, че Доган е способен да мобилизира всякакви институции в това да го обслужват, да променят закони в последния момент, да разтягат по всякакъв начин процедури, да разтягат като локум дефиниции в Закона.

Той заяви, че всички трябва да са наясно, че промяната е по инициатива на депутати от ГЕРБ и в това не бива да има никакви съмнения. Иванов призова депутатите да излязат и обяснят чии интереси ще обслужва въпросната промяна и подчерта, че това е поредното доказателство за неформалната коалиция ГЕРБ – ДПС.

Цялото видео можете да видите тук:

Avatar photo

Имате Думата

https://imatedumata.com

Подобни публикации