Ден 198 – Протест пред БНТ

 Ден 198 – Протест пред БНТ

В петъчната вечер, протестиращите традиционно се събраха пред националната телевизия.

В 198-ми ден от протеста, недоволните от Борисов и Гешев граждани се събраха на техния традиционен протест пред БНТ. В днешното издание на „Панорама“, политически гости бяха Крум Зарков от БСП и Тома Биков от ГЕРБ, известен като безпринципния депутат, претърпял житейски катарзис – от основен критик на Борисов, до негов най-верен политически слуга. Темата за коронавируса беше представена от проф.Тодор Кантарджиев, който се държа… нездраво.

Докато протестиращите скандираха „Достойна присъда“ и „Оставка“, в предаването „Панорама“, професор Тодор Кантарджиев скандализира с поредното си изказване, преминаващо нормалността, докато Тома Биков от ГЕРБ и Крум Зарков от БСП, се редуваха да говорят политически коректно, като за финал липсваше единствено целувка.

Кантарджиев се държа не до там адекватно, като стигна до абсурда да обвини хората, които са починали от коронавирус, че сами са си виновни, защото търсели лекарска помощ твърде късно. Нищо, че всички помним пациентите, които обикаляха с линейки от болница на болница, докато накрая не почиваха на стълбите на поредното здравно заведение, отказало да ги приеме.

Крум Зарков и Тома Биков си отправяха взаимни обвинения за закъснели промени в Изборния кодекс, услужливо забравяйки, че и двамата са имали доста дълго време да извършат така наречения ремонт, но тези обвинения повече приличаха на „дружески огън“. За щастлив финал на участието си, двамата депутати се обединиха около тезата, че следващото управление ще бъде доминирано или от БСП, или от ГЕРБ.

По-скучен от политическите гости на предаването беше единствено водещият му, който за пореден път доказа, че телевизионното му дълголетие се дължи на пълната му липса на журналистическо присъствие.

Avatar photo

Имате Думата

https://imatedumata.com

Подобни публикации