„Изправи се! Мутри вън!“ продължава да събира негативи (мнения)

 „Изправи се! Мутри вън!“ продължава да събира негативи (мнения)

Закривай! Ще трябва да се справим сами с мутрите!

Коалиция „Изправи се! Мутри, вън!“, продължава да събира негативи, заради странния избор на участници в нея. След появата на изключително спорни личности, част от статуквото, които сега претендират, че ще се борят с него, острите коментари в социалните мрежи не спират. Обобщихме някои от най-интересните и знакови изказвания:

Стоян Тончев, разследващ журналист:

Оттеглям официално негласната си подкрепа към коалиция „Изправи се! Мутри вън“ – Мая Манолова и Отровното дуо!

Там имам близки познати, дори някои от тях са ми приятели, но НЕ МОГА да изневеря на ИСТИНАТА!!!! И проф. Минеков се махна от вас, замислете се – не е случайно.

Желая ви успех на изборите, но без мен. Не ви подкрепям!

Елена Гунчева, адвокат

От мои източници научих на кого залага Манолова в Пловдив, Стара Загора и Враца. Като някоя русалка от блатото на политическата помия отново се повявява лицето Румен Йончев от…..“Народен съюз“. Бивш депутат от „Коалиция за България“, който е напуснал заради…..Бареков, с когото са се сдружили! Във Враца пък Маяма предлага бившият военен министър Никола Цонев.

Някак си ми е противно как се използва енергията на хората. И по-добре сега да се разделим с тези, които отново се опитват да ни излъжат, за да запазят старите муцуни във властта, отколкото да правим нелепи компромиси в името на цел, която няма как да бъде постигата заедно. Когато почтен човек се обедини с непочтен, делото никога не може да е почтено!

Вижте лицата на обединението срещу мутрите – Капон, Кунева, Хаджигенов, Дончева, Йончев, Цонев……..за това ли протестирахме повече от половин година?!? Затова ли имахме надежди за промяна, а не за подмяна?

Вчера гледам как старите муцуни, преминали през десет партии и умилквали се около статуквото, да се правят на големи опозиционери по медиите. Как пък тези медии точно тях ги допуснаха. При положение, че нито един от протестиращите граждани, не бяха допуснати дори до микрофоните на протеста? Камо ли по медиите? Къде са младите хора от улиците и площадите, които са безкомпромисни, че не искат повече стари муцуни в политиката? Къде са тези, които всеки ден бяха на улицата? Къде са тези – почтените и непримиримите? КАПОН и КУНЕВА и ЙОНЧЕВ ли са ви лицата, които ни предлагате да и упправляват!

Закривай! Ще трябва да се справим сами с мутрите!

Атанас Чобанов, разследващ журналист – в отговор на коментар на Николай Хаджигенов:

За да ти вляза в стила, как е там под полата на Маяма? А под полата на Капон? Шумят ли парите от фондонабирането? Ухае ли на свежа борба със статуквото?

Саркастичен праз, фейсбук страница:

Маяма е щастлива, че се коаГУлира с Отровното Трио, но ако само се беше сетила за името „Изправи се и… Атака!“

Ех, така липсва образа на (душевно-)Болен в нашите медии…Появиха се и спекулации, че цялото име на формацията било „Изправи се! Мутри вън! Мутри вътре! Мутри вън! Мутри вътре!“, но от ЦИК заявили, че името е прекалено дълго и им го съкратили.

Avatar photo

Имате Думата

https://imatedumata.com

Подобни публикации