Протестиращите отново поискаха оставката на Фандъкова

 Протестиращите отново поискаха оставката на Фандъкова

Оставката на столичния градоначалник ще бъде взета, заканиха се гражданите.

Близо 230 дни след началото на протестите срещу Борисов и Гешев, площадът пред Министерски съвет не е оставал празен дори за ден. Както и тази вечер, когато несломимите български граждани се събраха отново под прозорците на правителството.

След като поискаха оставката на Борисов и напомниха, че ще си тръгнат, едва когато видят реална промяна, а не подмяна, хората се отправиха към Столична община, за да освиркат за поредна вечер неадекватната столична кметица Йорданка Фандъкова, която и днес доказа, че единственото, за което става е да се оправдава и прикрива собствените си грешки, бягайки като дявол от тамян от отговорност. Протестиращите се заканиха, че няма да се откажат да искат оставката на кметицата, докато не я получат.

Напомняме, че 4 дни, след като токов удар погуби младо момче в София, виновни все още няма, а единственият, който досега подаде оставка е главният архитект на район „Триадица“, докато Демократична България и ГЕРБ си прехвърлят топката, забравяйки, че именно колективната безотговорност погуби момчето.

Avatar photo

Имате Думата

https://imatedumata.com

Подобни публикации