Бургаски общественик за Демократична България: От днес нататък аз ще ги наричам ТОТАЛИТАРНА БЪЛГАРИЯ

 Бургаски общественик за Демократична България: От днес нататък аз ще ги наричам ТОТАЛИТАРНА БЪЛГАРИЯ

Писмото на популярния бургазлия Бисер Русимов е публикувано във Фейсбук групата „Град Бургас“

Със скандална публикация във Фейсбук групата „Град Бургас“, известния с обществено значимите си каузи бургазлия Бисер Русимов, хвърли скандални обвинения върху „Демократична България“, а формалният повод е ултиматум към него, заради това, че е публикувал запис на национална конференция на „Да, България“ от 2018 г., за която сайтът „Либерта“ твърди, че доказва, че е незаконна и партията би трябвало да бъде заличена.

Ето какво пише Бисер Русимов в своята публикация:

ТОВА ЛИ СА ДЕМОКРАТИТЕ?

Пиша този пост във връзка с ултимативната препоръка, която получих вчера от личност, част от дървото… извинявам се за грешката, исках да напиша част от ядрото, на ПП „Демократична България“. Това, което искам да подчертая, е че в тази формация няма нищо демократично и от днес нататък аз ще ги наричам ТОТАЛИТАРНА БЪЛГАРИЯ.

Ултиматума, който получих, беше във връзка с това, че публикувах видео, което излезе преди няколко дни и е свързано с незаконна конференция на „Да, България“ с лидер Христо Иванов и съпредседател на коалиция ТОТАЛИТАРНА БЪЛГАРИЯ. Много често съм изказвал мнение срещу всякакви политически фигури, даже и срещу ГЕРБ и Борисов, и никога не съм получавал ултиматуми. ТОТАЛИТАРНА БЪЛГАРИЯ ще се окажат по-крайни и от сегашното управление.

Видеоматериалът, който качих, беше свален от страницата на медия „Либерта“, а той доказва по категоричен начин, че първата и единствена Национална конференция на политическа партия „Да, България“ от 23-ти юни 2018-та година е незаконно проведена и в нарушение на устава на партията.

И понеже наближават избори, искам да се обърна към всички гласоподаватели да НЕ избират народните представители по думите, а по делата!

***

Много хора ще запомнят датата 11.07.2020 г. Един протест, който беше на всички българи, денят в който всички със задружни сили успяхме да извоюваме една малка победа по пътя към българската независимост! В този ден Христо Иванов и Иво Мирчев се опитаха всячески да разкъсат протеста през социалните мрежи, като поведат хората далеч от горещата точка с цел да осуетят победата.

Идеята е била протеста да се премести към Община Бургас и след като планът не е сработил, според десетки очевидци, тези двама господа се завърнали, като се хвърлили право срещу полицаите с триумфален плонж!

Колко епично…

Едно на ръка е също, че целият казус с Росенец беше пошло отмъкнат от общинския съветник Константин Бачийски, а ТОТАЛИТАРНА БЪЛГАРИЯ си го представиха като своя инициатива! Също така и за дебаркирането с лодката имаха уговорка с Бачийски, но не си удържаха на думата и решиха да отидат сами! Припомням, че техните хора бяха гласували ЗА подаряването пътя на Доган, респективно и плажната ивица, и няколко общински сесии след това решиха да обърнат палачинката. Ето такива хора искат да ни управляват дами и господа, а на 04.04.2021 решавате вие!

Готов съм при следващ ултиматум от страна на ТОТАЛИТАРНА БЪЛГАРИЯ, да им проведа цялата предизборна кампания и не го правя за пари, ще го направя безплатно! Бих добавил: Не правете своя избор по думите, а по делата и не се поддавайте на ултимативни препоръки! #ИзбирайтеПоДелата

Редакцията на „Имате Думата“ също разполага със скандалния запис, но няма да го публикува, заради това, че е заснет без съгласието на участниците в него. В записа неидентифициран човек, неколкократно сигнализира, че конференцията няма кворум и решенията от нея не са законни. Въпреки, че човекът обяснява настойчиво, че са нужни 500 човека, за да бъде конференцията законна, той така и не среща разбирането на участниците в нея.

Avatar photo

Имате Думата

https://imatedumata.com

Подобни публикации