Марешки, Президентството не е селският мегдан

 Марешки, Президентството не е селският мегдан

Докато Веселин Марешки ръсеше бисери като на селския мегдан, Президентът Румен Радев го гледаше с лека усмивка и снизхождение.

Преди броени минути започнаха консултациите при Президента Румен Радев с представители на политическа партия Воля. Още от началото Веселин Марешки създаде впечатлението, че не знае къде е попаднал и защо е там.

Марешки явно беше объркал Президентството със селския мегдан и демонстрира груба и остра простотия. Той си позволи да обиди Президента, като му каза, че е случайно попаднал там и мандатът му е провален. Нахалният бизнесмен не се спря до там и продължи, като попита Радев защо не е организирал консултациите относно парламентарните избори… преди 2 години.

За да направи излагацията си пълна, Марешки вметна, че с призива си „Мутри, вън!“, Радев наистина е изкарал мутрите и сега те били по улиците.

Снизходителният Радев прекрати безсмислената логорея на варненеца бързо, тъй като за присъстващите беше очевидно, че подобен разговор би бил точно толкова полезен, колкото и на селския мегдан, където бизнесменът явно упражнява „ораторското си майсторство“.

Avatar photo

Имате Думата

https://imatedumata.com

Подобни публикации