Мартеничка с кауза – благотворителен базар пред МС

 Мартеничка с кауза – благотворителен базар пред МС

Снимка: Системата ни убива

От 10 до 18 часа през уикенда, можете да си изберете ръчно изработена мартеница и да помогнете на деца и семейства в затруднено положение.

Чудесна благотворителна кампания тече в центъра на София. Майките от „Системата ни убива“ ще бъдат пред палатката на организацията при Министерски съвет, където събота и неделя от 10 до 18 ч. можете да си изберете уникални, ръчно изработени мартенички, срещу благотворителност – финансово дарение или хранителни продукти.

Ето какво написа Вера Иванова от „Системата ни убива“:

Ръчно направени мартенички от баби на деца с увреждания за големи и мънички.

Събитието ще продължи 3 дни, от петък 26.02.21 до неделя 28.02.21. От 10 до 18 часа ще събираме хранителни продукти на палатковия лагер на Системата ни убива пред Министерски съвет.

Изцяло благотворително е и хората, които биха искали да се включат ще получат мартенички срещу хранителни продукти или дарени средства в поставена за целта кутия (мартеничките няма да имат цени).

С каузата се надяваме да помогнем на повече деца и семейства в затруднено положение, но без вас ,мили хора, няма да се справим. Затова ви призоваваме, с отворени сърца, да се включите, за да сбъднем доброто. Благодарим ви предварително за съпричастността! Очакваме ви!

Avatar photo

Имате Думата

https://imatedumata.com

Подобни публикации