Петър Недевски с отворено писмо до Президента

 Петър Недевски с отворено писмо до Президента

Господин Президент, Вие добре разбирате и осъзнавате, че Вашето място е до народа!

Уважаеми Господин Президент,

Пиша това знаейки, че може би тези редове няма да достигнат до Вас, но ще достигнат до голяма част от хората, считащи се за горди и достойни Българи.

Именно тези хора, които от 09.07.2020г. и до ден днешен са по площадите, отстоявайки искането си за достоен и правов начин на живот! Тези, които преминаха през какви ли не препятствия, обиди, подигравки и репресии, но 235 дни не се отказаха и ще продължат! Ще продължат с борбата си срещу статуквото и мафиотския модел на управление, налаган от Борисов и придворната му свита. Модел – довел до прогонването на хиляди млади, кадърни, можещи и знаещи Българи зад пределите на Отечеството ни. Модел – олицетворяващ корупция, безхаберие, некадърност и грабеж. Модел – довел до загуба на невинни човешки животи. Между впрочем, Вие доста добре сте запознат с това и едва ли бих могъл да Ви представя нещо ново.

В навечерието сме на най-светлия за България празник , Освобождението на България от Османско робство. Вече за втора поредна година, управляващата мафиотска структура, по най-позорен начин ще отмени тържествата предвидени за този ден пред Паметника на свободата на връх „Шипка“. За втора година, ще направят опит да се обезличи тържественият ден. Това те го могат, както го сториха и на 19 февруари. Но ние ДОСТОЙНИТЕ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ, няма да го допуснем!

Тези, които бяхме до Вас на 09.07.2021г., тези които бяхме и на 19.02. пред паметника на Апостола, ще бъдем и на Трети март. Там на върха, за да отдадем почит на загиналите от различни националности герои за освобождението ни от пет вековното Османско иго. Всички, които милеем за Род и Отечество, ще бъдем там! В следобедната част на деня, в 17:00 ще сме пред паметника на “ Незнайния Войн „. Там ще продължим с многото граждани, нямащи възможността да присъстват на връх “ Шипка“. На 238-ми ден от протеста, ще продължим с отстояването на исканията ни, които не са променени от първият ден! Протест има, колкото да не им се иска на някои и каквито и да е било опити да се правят, за да се обезличи!

Господин Президент, Вие добре разбирате и осъзнавате, че Вашето място е до народа! Вие, нееднократно демонстрирате несъгласието си с порочния модел на управление, което вдъхва надежда и увереност, че нещата могат да се променят! Заедно с Вас и хилядите честни и достойни Българи, това би могло да се превърне в реалност! Реалност за изграждане на Чиста и Свята България! България на хората с чест, морал и достойнство!

Петър Недевски

Avatar photo

Имате Думата

https://imatedumata.com

Подобни публикации