Протестиращи отидоха в Банкя, Борисов избяга от тях в Ямбол

 Протестиращи отидоха в Банкя, Борисов избяга от тях в Ямбол

Тази сутрин протече под знака на протест, организиран пред къщата на Бойко Борисов в Банкя.

Тази сутрин се проведе протестно шествие, чиято крайна цел беше домът на Бойко Борисов в Банкя. Организатори на шествието бяха „Референдуми за справедливост“, като към тях се присъединиха и протестиращите повече от 200 дни българи.

Шествието тръгна след 10 ч. от паркинга на БНБ, а час по-късно то вече достигна крайната си цел – къщата на Борисов. Полицията не спря протестиращите и през цялото време присъствието на униформени беше привидно рехаво, но в края на протеста, хората разкриха конспирацията, след като забелязаха цивилна полицейска кола в непосредствена близост, която беше свързана с кабел за близкия електрически стълб, на който имаше и монтирана камера.

Гражданите скандираха „Борисов, позор, оставка и затвор“ и „Достойна присъда“ и подканваха Борисов да се покаже.

Около 11 ч. стана ясно, че обитателят на Министерски съвет е избягал на 400 километра от Банкя и се намира в ямболско на поредната безсмислена инспекция, което предизвика презрителен смях у протестиращите.

В края на протеста, на вратата на къщата на Борисов бе поставен българският флаг, но на обратно, като по този начин, недоволните от Борисов му обявиха символична война.

Протестът приключи в центъра на Банкя, където хора изпяха националния химн.

Avatar photo

Имате Думата

https://imatedumata.com

Подобни публикации