Автошествие до връх Шипка и голям митинг в София на 3-ти март

 Автошествие до връх Шипка и голям митинг в София на 3-ти март

Организатори са Протести 20-21 и Системата ни убива.

Ново мащабно събитие са подготвили от Протести 2021 и Системата ни убива. То ще се състои навръх националния ни празник и ще продължи чак до вечерта.

Денят за протестиращите ще започне в 4:30 сутринта. Те ще се съберат на паркинга пред БНБ, откъдето в 5 ще поемат на автошествие с крайна цел връх Шипка, за да отдадат почит към загиналите за Освобождението на България от турско робство!

В 17:00 ще започне и мащабен митинг по случай 143-тата годишнина от Освобождението на България от турско робство. Събитието ще се проведе пред Паметника на Незнайния войн в София.

Междувременно, протестите в София ще продължат, дори по време на предизборната кампания. заради очакваната подмяна на желанието на хората за промяна, с още от същото. В тази връзка, Петър Недевски от Протести 20-21, се обърна към хората:

Както знаете, протестът срещу мафията продължава неотклонно всеки ден и ще продължава до победа над порочния модел на задкулисие и корупция в България! Ние знаем отлично срещу и за какво се борим. Нашата единствена цел е България да бъде освободена от лапите на алчната власт и бухалката, която я пази. Тази борба НЯМА ЦЕНА! Няма толкова пари на света, нито каквито и да е било изкушения, които да купят нашите идеали и души! Защото изборът да бъдеш свободен и да браниш свободата е не само безценно право, но и дълг!

Приятели, протестът е наш – на всеки един от вас, който чувства същия дълг и е част от общата ни борба. Никоя част не е по-важна, или по-незначителна, а е неразделна спойка от единството, което е нашата сила!

Нека не допускаме вклиняване на съмнения в нашата кауза и чистота, да не позволим да ни разделят, за да ни завладеят. Да останем рамо до рамо по пътя към целта!

Петър Недевски
Avatar photo

Имате Думата

https://imatedumata.com

Подобни публикации