Цвета Караянчева бе унизена от протестиращи пред БНТ в края на семплата си политическа кариера

 Цвета Караянчева бе унизена от протестиращи пред БНТ в края на семплата си политическа кариера

На изпроводяк, Караянчева бе изпратена със скандирания „ПКП“

Цвета Караянчева преживя поредното унижение, само месеци, след като се разбра какво е отношението на Бойко Борисов към нея. Прославилата се като ПКП вече почти бивша председателка на Народното събрание, не срещна разбиране от протестиращите, въпреки отвратителния прякор, който и бе лепнат, след като запис на Бойко Борисов, в който я окачествява като „проста кърджалийска п*тка“, стана достояние на обществото, преди около половин година.

Протестиращите посрещнаха горката женица със скандирания „ПКП“ и „Оставка“, точно месец преди разпускането на едно Народно събрание с рекордно нисък рейтинг, на което Караянчева по нелепа случайност стана председател. Въпреки че влезе през главния вход на БНТ, женицата изглеждаше във видимо лошо настроение, вероятно осъзнала, че съвсем скоро ще се върне, от където е дошла.

Караянчева бе участник в предаването „Панорама“ на БНТ. Дали заради неприятното посрещане, или пък, защото е осъзнала, че съвсем скоро няма да бъде нищо повече от обикновен гражданин с тъжна политическа история, Караянчева бе видимо истерична по време на участието си.

Вместо да нападне този, който я нарече ПКП, тя отново нападна Президента, който дори не беше в студиото.

С изцъклен поглед и почти съскайки, тя заяви, че на 3. март ходи всяка година на Шипка, за да се поклони на загиналите опълченци, руски и други войни за свободата на България, а който искал да чете слова (визирайки Румен Радев), можел да го направи, въпреки че не било време за панаири.

След края на „Панорама“, женицата предпочете да не се среща с протестиращите отново и избяга през задния вход на БНТ, което символично и напълно на място, постави край на нейната семпла политическа кариера, от която ще се запомнят единствено първичните и твърде непремерени изказвания на кърджалийката.

Avatar photo

Имате Думата

https://imatedumata.com

Подобни публикации