Посещение на „сараите“ на Доган, готвят от Референдуми за справедливост

 Посещение на „сараите“ на Доган, готвят от Референдуми за справедливост

Да се готвят Пеевски, Гешев, червените и сините политически престъпници които се правят на умрели лисици и са тръгнали днес да се борят срещу мутрите, тоест срещу себе си!

От „Референдуми за справедливост“ обявиха следващата личност, която ще посетят „на терен“. След като вече бяха пред дома на Борисов в Банкя, сега хората ще отидат при символа на модела #КОЙ – Ахмед Доган.

Ето какво са написали от гражданската инициатива:

📣‼ България – държавата на Ахмед Доган!

⚠ Доган – видимата част на армията от хиляди хиени, които ръфат държавата, ръфат народа, ръфат и себе си, или това са най-нечистоплътните хора на тази територия.

➡️ Кой е Ахмед Доган ❓

✅ Дете на Държавна сигурност, завършен, лоялен и незаменим доносник, а днес неформалния бос на всички силови служби в една престъпна и токсична България;

✅ „Баш майстора“ на обръчите от фирми, които изсмукват до капчица живителните сили на държавата и народа;

✅ Ковач на десетки хиляди политически марионетки за лична употреба. Най-ярки към настоящия момент са двете едри момчета- Бойко Борисов и Делян Пеевски. Целунатата Доганова ръка не е като папската – тя слага генералски звезди, прави те премиер, сваля те, когато не слушаш и после те връща пак, за да го обслужиш;

✅ Учен, заявяващ, че се занимава с фундаменталните въпроси на философията, но в действителност три десетилетия последователно и хладнокръвно гради политико-олигархичния модел в България с цената на напълно разрушена държава, обезкървена нация и милиони разбити човешки съдби;

✅ Най-важния диспечер на политическите и икономическите процеси, който чертае гибелта на България и възхода на корумпирани политици и криминални бизнесмени.

Или с две думи – главния лисугер на криминалния преход, който до болка познава манталитета на българина и така умело го води за носа, че и най-големия хищник би му завидял.

Народе ❓❓❓

– или острата неободимост българите да станат бесни и яростни, за да си върнат държавата!

‼ Единственото му място на Доган е в ⚠ затвора, заедно с всички боклуци, работили срещу националния интерес и българския народ!

‼ На 13.03.2021 г. (събота), от ⏳ 11,00 часа, пред Боянските сараи, с искане на затвор за Ахмед Доган! Адрес: София, кв. „Бояна“, ул. „Стар Беловодски път“.

‼ Да се готвят Пеевски, Гешев, червените и сините политически престъпници които се правят на умрели лисици и са тръгнали днес да се борят срещу мутрите, тоест срещу себе си!

Avatar photo

Имате Думата

https://imatedumata.com

Подобни публикации