БОЕЦ ще почетат паметта на жертвите на ГЕРБ и мафията

 БОЕЦ ще почетат паметта на жертвите на ГЕРБ и мафията

Събитието е насрочено за съботния ден от 12 часа.

ГД „Боец“ организира Ден за почит към жертвите на ГЕРБ и мафията. От движението призовават всички българи да посетят храм в съботния ден по обяд, кой където има възможност в градовете и селата, и да запалят свещ в памет на жертвите на ГЕРБ и мафията.

Ето какво пишат от движението:

На този ден през 2013г. Пламен Горанов от Варна се превърна в жива факла в битката си срещу мафията. Над 20 самозапалвания се случиха в мандатите на ГЕРБ. Не са известни самозапалвания преди това. Можем да твърдим със сигурност че антихуманната политика на ГЕРБ е довела до крайния акт на отчаяние и протест при тези самозапалвания.

Стотици и хиляди са жертвите на ГЕРБ и мафията, загубили живота си заради зверската корупция, некадърността и алчността на управляващите: 20 –те загинали край Своге, жената, която загина в тунела на Витиня. стотиците жертви по пътищата заради некачественото строителство, стотиците жертви на наводненията заради откраднатите пари за укрепване на речни диги и почистване на коритата, детето, което почина от токов удар на тротоара…

Тези българи не загинаха по божията воля, те бяха убити!

БОЕЦ вярваме, че паметта на жертвите трябва да бъде почетена, а отговорните за този геноцид наказани. Да помним и да не забравяме!

Avatar photo

Имате Думата

https://imatedumata.com

Подобни публикации