Аларма от БОЕЦ: Намираш 30 човека да гласуват за ГЕРБ, за да не останеш безработен

 Аларма от БОЕЦ: Намираш 30 човека да гласуват за ГЕРБ, за да не останеш безработен

От ГД „БОЕЦ“ разпространиха информация за скандален натиск, оказван върху служители на държавната администрация. Списъци, закани и заплахи, това ли е предизборната кампания на ГЕРБ?

За скандален натиск, оказван на служител на Областна дирекция „Земеделие“ във Враца, информират от БОЕЦ. Служителят е изпратил сигнал до движението, в което описва на какво е подложен, за да запази работата си. Списъци, прозвънявания, заплахи… служителят нарича организацията „гестаповска“.

Препечатваме сигнала без редакция:

„На предишните избори  (2017г.) искаха списъци с по 20 човека за гласуване. Директно ни се казва в лични разговори, че ако не осигурим нужните гласове и ако ГЕРБ не постигнат заложеният резултат „местата ни ще изстинат”. Тогава намерих 10 човека, роднини и близки, които обещаха да гласуват за ГЕРБ, но повече не можах и не ми се говори през какво трябваше да мина, за да  събера и осигуря и останалите десет. За всеки човек представяш три имена и мобилен номер. После в щаба на ГЕРБ прозвъняват по списъците и проверяват дали хората и номерата са истински и дали потвърждават, че ще гласуват за ГЕРБ.

Направо гестаповска организация, няма мърдане. Сега искат по 30 човека. Шефовете са бесни и напрежението е огромно. От къде да ги вземем? Дори и онези 10 роднини и приятели, които предишният път обещаха сега не искат и да чуят за ГЕРБ! Срам ме е от хората вече. А иначе е ясно защо началниците беснеят, защото знаят какви проекти сме пускали и как минаваха проверките. Ние и проверяващите от ДФЗ сме последна дупка на кавала. Само се караме с хората и обираме негативите. Началниците и консултантите прибират комисионните и рестото. Всички знаем как и какво се случва. От както ДПС взеха земеделието преди почти 20 години всичко си е по едни и същи схеми. Само се отчитат на различни, зависи кой е на власт. Това е положението – власт и пари се печелят с власт и пари…

Avatar photo

Имате Думата

https://imatedumata.com

Подобни публикации