Брифинг на ГЕРБ създаде скандал: Борисов не бил сигурен коя точно е Мата Хари

 Брифинг на ГЕРБ създаде скандал: Борисов не бил сигурен коя точно е Мата Хари

Бойко Борисов си призна, че явно не една жена го е посещавала в Бояна, след като Полина Паунова от Свободна Европа го атакува със серия от въпроси.

Днес ГЕРБ даде извънреден брифинг относно скандала „Магнитски“. Бойко Борисов за пореден път бе в стихията си. След като обясни, че няма нищо общо с Делян Пеевски и той е просто един депутат, бившият премиер обясни, че благодарение на неговото управление, по бюджетен дефицит България е първенец в Европа и може да се сравнява само с Дания и Швеция.

На брифинга беше допусната и Полина Паунова, журналист от Свободна Европа, която подложи Борисов на интервю в стил „кръстосан огън“. В крайна сметка, след като няколко пъти Паунова го попита за Мата Хари, Борисов призна, че не може да назове името ѝ, защото имал съмнения коя е.

Така, Борисов напрактика си призна, че Мата Хари не е една и опроверга твърдението си от преди време, когато сподели, че живее „сам като куче“. Опроверга и думите си от началото на брифинга, че златни кюлчета е виждал само в БНБ, защото с признанието си, че не е сигурен коя е Мата Хари, той легитимира снимките с кюлчетата.

Avatar photo

Имате Думата

https://imatedumata.com

Подобни публикации