Агора България с шествие за Левски и разочарованието от шарлатанията

 Агора България с шествие за Левски и разочарованието от шарлатанията

От гражданската организация „Агора България“ стягат редиците за шествие в деня на Левски, разочаровани от безобразната шарлатания, която „променители“ и променени си спретнаха на гърба на обикновените хора.

След дълга пауза, от гражданската организация „Агора България“, която беше основна част от протестите срещу Бойко Борисов и Иван Гешев през 2020 и 2021 г., се завръщат на площада в символичен ден – 19 февруари 2023 г., когато България свежда глава в чест на Апостола на свободата Васил Левски, от чието обесване се навършват 150 години.

Шествието ще започне в 17 ч., а сборния пункт отново е фонтанът пред Президентството, където от организацията ще направят равносметка на всичко, което не се случи от обещаната промяна насам, която в цялост заприлича на тотална и брутална шарлатания, за нещастие на всички българи, протестирали с надеждата, че нещо ново и по-добро предстои.

Ето какво написа Петър Недевски от „Агора България“ по повод организираното събитие:

Скъпи приятели, с повечето от вас, се познаваме от протестите срещу кабинета „Борисов 3“, с намерението ни да превърнем завета на Апостола на Свободата – Васил Иванов Кунчев, за „Свята и чиста република“ – в реалност.

С повечето от вас ( ако си спомняте), на 19.02.2021г. в Триъгълника на властта, приехме Декларация с 33 точки, касаещи исканията ни за промяна в модела на управление и пълното заличаване на задкулисните схеми, превърнали се в ежедневие от задкулисните играчи – титулуващи се, за политически елит на страната ни!

Успяхме да съберем стотици подписи, в подкрепа на Декларацията, след като я входирахме в деловодствата на тогавашното Народно събрание и Президентството на Република България. Резултат – нулев! Равносметката в навечерието на втората годишнина от този ни акт е, че България е с пъти по-омърсена, ограбвана и разпродавана!

Нароиха се партиики и формациики, самоопределили се като произлезли от протеста, но с течение на времето стана кристално ясно, че единствената им цел, е участие в разпределението на държавническата баница и така бленуваните еврофондове!

Пълно е разочарованието, а и болката е голяма от факта, че тези които имаха и имат властовия ресурс да са в подкрепа за осъществяване на така желаната промяна, не го сториха – напротив, полакомиха се да бъдат новото задкулисие, с една единствена цел, личностното си облагодетелстване! Тези които не им играеха по свирката, биваха обиждани, обругавани и унижавани! Наглостта им, няма да ни откаже!

Многоуважаеми Приятели, от мое име и от името на Агора БЪЛГАРИЯ, си позволявам да отправя персоналната си покана към всеки един от вас – милеещ за Майка България, За Род, За Отечество, независимо от политическата си пристрастност и гражданска позиция, на:

✅ 19.02.2023г.

✅ 17:00 ч.

✅ на фонтана пред Президентството на Република България.

Да почетем Апостола на Свободата – да направим равносметка за чистотата и светостта на Републиката ни, постигнати две години по-късно!

Вярвам, че морално чистите не сме се погубили и ще бъдем заедно в уреченият ден и час отново заедно!

За България, За Род, За Отечество!

Бъдете здрави, бъдете себе! Господ Бог да пази Вас, семействата ви и България!

България НАД всичко!

Avatar photo

Имате Думата

https://imatedumata.com

Подобни публикации