Фейсбук гърми: Мнимият майстор Атанас Хаджиев завлича хора и ги обира

 Фейсбук гърми: Мнимият майстор Атанас Хаджиев завлича хора и ги обира

Майсторът имал няколко фирми, сред които СТИЛ Н-Строй ЕООД и ТАНАС-2017 ЕООД, чрез които намирал жертвите си.

Социалната мрежа „Фейсбук“ е разтърсена от публикация за мним майстор, който обещава ремонт на апартамент, но вместо това не просто не го ремонтира, а обира и собствениците му, оставяйки ги без чисто нови електроуреди на стойност над 4000 лева. Името му е Атанас Стоянов Хаджиев, и както се оказва от коментарите под оригиналната публикация, това далеч не е първата измама, извършена от него.

Ето какво пишат жертвите за патилата си с Атанас Хаджиев:

На 15/03/2022 г. сключихме договор за ремонт с лицето Атанас Стоянов Хаджиев. Дадохме му капаро в размер 10 000 лева, 5000 за материали и 5000 за труд, с уговорката, че ще получи още 5000 лева при приключване на ремонта. Междувременно му предадохме и сумата от 3000 лева за 3 интериорни врати и 1 брой климатик.

Ремонтът трябваше да приключи на 15/05/2022 г., както беше по договор, но до онзи момент, той не беше направил почти нищо. Вече ни висеше с 13 000 лева, което ни накара да станем нервни, тъй като междувременно се изнесохме на квартира, която чрез AirBNB ни излезе над 2000 лева.

И идва днес! Отиваме в апартамента – майсторът го няма, заедно с уредите му, както и с нашите нови електроуреди, купени специално за имота – на обща стойност над 4000 лева – пералня, печка, миялна, хладилник, даже и телевизор, чисто нови, в кашони! Беше ни измамил и ограбил.

Дойде вече препоръчан майстор, който констатира, че направеното в апартамента до момента е безобразно, трябва да се срути и да се започне отново.

Вече сме подали сигнал в полицията за кражба и измама на стойност над 17 000 лева, но исках да предупредя всички, които могат да попаднат на този крадец и измамник. Хаджиев има няколко фирми, сигурно ще регистрира и още, така че най-добре го запомнете визуално. Това е престъпник, чиято цел не е да ви направи ремонт, а да ви измами и окраде.

Avatar photo

Имате Думата

https://imatedumata.com

Подобни публикации