Ива Николова и Недялко Недялков нападнаха Арман Бабикян (видео)

 Ива Николова и Недялко Недялков нападнаха Арман Бабикян (видео)

Хулиганската проява се е случила при случайна среща на Арман Бабикян и Валентина Василева – Филаделфевс с агресивната агитка на „агенция“ ПИК.

Брутална вербална агресия, съпроводена с опит за физически сблъсък, беше упражнена от група хулигани върху Арман Бабикян и Валентина Василева – Филаделфевс при тяхна случайна среща с агресорите от така наречената агенция ПИК, която отгоре на всичко публикува нападението в сайта си.

Докато отивали към офиса си, Бабикян и Василева били пресрещнати от група във видимо неадекватно състояние. Като предводител на групата те разпознали определяният от мнозина като баща на кафявите новини – Недялко Недялков. От публикуваното по-късно видео се вижда, че в хулиганската проява участват и съпругът на Юлияна Дончева Стъки, списващата ужасяващи пасквили Ива Николова, както и главният редактор на ПИК Звездомира Мастагаркова.

Именно Мастагаркова е особено агресивна и непрекъснато се опитва да влезе във физически контакт с Бабикян, като в крайна сметка дори го блъска грубо. Междувременно, шокиращо за всички, които знаят къде работи Недялков, той обвинява Бабикян, че е взел властта с фалшиви новини.

През цялото време покрай нападателите подтичва Ива Николова, която в края на видеото си позволява да заплаши случаен минувач, притекъл се на помощ на Бабикян, заявявайки му: Знаеш ли как ШЕ те оставя, знаеш ли къде ШЕ те оставя, знаеш ли такива задници кат тебе как ги обичам.

Подивялата авторка на злобни пасквили след това публично отправя обиди по адрес на Бабикян и Филаделфевс, наричайки ги „мишки мръсни“, докато Недялков ѝ суфлира „боклуци“.

До физическа саморазправа не се стига, само защото двама полицаи се оказват на мястото.

Не е известно дали Бабикян и Филаделфевс ще потърсят правата си, но е крайно време институциите да започнат да си вършат работата и да не оставят опасни за обществото лица, да се разхождат свободно по улицата.

Труженици на агенция „ПИК“ нападат Филаделфевс и Бабикян
Avatar photo

Имате Думата

https://imatedumata.com

Подобни публикации