КОЙ е организаторът на протестите срещу Виолета Комитова

 КОЙ е организаторът на протестите срещу Виолета Комитова

Истината за платените протести на мафията лъсна, благодарение на наш читател.

На редакционната ни поща бе получено писмо, в което ясно се посочва виновника за продължаващите платени протести срещу министъра на регионалното развитие и благоустройството – Виолета Комитова. По всичко личи, че опитите за дестабилизация и всяване на смут, отново идват от бившия първи в държавата. Публикуваме писмото без редакция:

Ако все пак се чудите защо Българска Браншова Камара „Пътища“ разполага с огромен ресурс да блокира Центъра на София с пътна техника, от къде е натрупала състояние да я закупи и кой е основният донор на заплатите на членуващите в нея, си спомнете КОЙ точно е нейният Председател – Лазар Лазаров, на кого дължи шеметната си кариера като председател на АПИ и защо в Държавата на инструмента господен – Гешев, пета година делото му за ощетяване на Държавата с 51 млн. лв (а всъщност злоупотреби за милиарди без обвинения) дадени от него на Гергов за канавки по Автомагистрала „Марица“ – стои в Специализирана Прокуратура на трупчета за упражняване на натиск….

Спомнете си за „Агромах“, прекръстила се в „Грома“ и подобните им „усвоители“, участващи в Отчетно-изборни конференции на ГЕРБ, извозвани под натиск като добитък…

И просто махнете с ръка и се молете Комитова – министъра с топки по-големи от тези на Борисов(инициатора), Лазаров(изпълнителя) и Гешев( инструмента) взети заедно, да устои на натиска, за да се свършва веднъж завинаги с цирковите номера на мафията.ТолкоС.

Avatar photo

Имате Думата

https://imatedumata.com

Подобни публикации