Провалът продължава: Връщат маските на закрито

 Провалът продължава: Връщат маските на закрито

Заповед, с която се връщат маските на закрито ни готвят от министерството на известната с многобройните си сватби Асена Сербезова.

Некопметентните некадърници от Министерството на здравеопазването и Националния център по заразни и паразитни болести се готвят да върнат маските на закрито. Това стана ясно след интервю на специалистката по телевизионни изяви, Ива Христова, която от известно време е акостирала на длъжността директор на Националния център по заразни и паразитни болести:

„В Министерството на здравеопазването се проведоха интензивни разговори и до ден-два ще бъдат обявени резултатите и новите мерки. Много важно е сега да ограничим разпространението. Поне носенето на маските нека да бъде задължително навсякъде на обществени места“, заяви Ива Христова в студиото на „България сутрин“.

Лекари вече коментират, че трябва да си изключително тъп да връщаш мерки, които изначално не работят, но това едва ли би впечатлило някое от „светилата“ на Министерството на здравеопазването, нито неговата обитателка, която е прекалено заета да организира сватби, за да може да се задълбочи в същността на неприсъщата за една аптекарка длъжност на министър.

Хората вече коментират, че този път номерът няма да мине и ще покажат невиждан отпор на правителството, което ако е толкова загрижено за тях, би трябвало да спре галопиращата инфлация и ежечасното обедняване на българина.

Avatar photo

Имате Думата

https://imatedumata.com

Подобни публикации