„Референдуми за справедливост“ организират протест пред къщата на Бойко Борисов утре

 „Референдуми за справедливост“ организират протест пред къщата на Бойко Борисов утре

Протестното шествие към дома на Борисов в Банкя ще започне от паркинга на БНБ в 10 сутринта.

Протест пред къщата на Бойко Борисов в Банкя е организиран за събота сутринта от „Референдуми да справедливост“. Протестиращите ще тръгнат от паркинга на БНБ в 10 ч., и се очаква до достигнат до целта си към 11 ч. Ето какво написаха те:

На 13.02.2021 г. (събота) от 11,00 часа пред дома на Бойко Борисов в Банкя, ул. „Жан дьо Лафонтен“ № 14. В 10,00 часа тръгваме от паркинга на Българска народна банка, площад „Княз Александър I“, София. Тези които ще отидат директно в Банкя ако не може да намерят адреса на Борисов може да ни чакат на магазин „Фантастико“ – Банкя, находящ се на улица „Стефан Стамболов“ № 138.

В протестът ще се включат и от „Системата ни убива“, за което се разбира от тяхно отворено писмо до Бойко Борисов:

Уведомяваме ви, че на 13.02.2021г. от 11 часа ще подкрепим, организирания от „Референдуми за справедливост“ , протест – автошествие до дома ви в гр.Банкя. От 1 март 2020г. протестираме, с искане за оставка, под прозорците на Министерски съвет и за близо година вие не намерихте време, достойнство и смелост да подадете оставка. Затова на 1 август 2020г. ние организирахме протест и пред дома ви в гр. Банкя, който приключи със задържането ни в буса часове наред от полицията. Появиха се и спекулации от жълти медии за травмираните ви деца/внуци, които не бяха в къщата. Протестът ни беше съгласуван и всички институции бяха уведомени, че ще бъдем там( включително и вие) За да предотвратим нови спекулации, като майки ви предлагаме в събота родителите да изведат предварително децата и да им организирате едно приятно изкарване в МОЛа, например. Не използвайте децата за щит, а излезте да се разберем като мъже. Твърде дълго се крихте . Време е това да приключи.

Междувременно, Мая Манолова осъди остро планираното мероприятие в своята Фейсбук страница:

СТОП НА ВЪВЛИЧАНЕТО НА ДЕЦА В ПОЛИТИКАТА! Това е призивът на Изправи се.БГ към политическите формации и активисти в навечерието на предизборната кампания. Ние няма да участваме в никакви акции и събития, в които се използват или въвличат деца с политически цели. По тази причина няма да участваме в акцията пред дома на премиера в събота и осъждаме активното мероприятие срещу сина на президента. Да пазим децата! Това е призивът ми и като жена и майка, освен като политик!

Малко по-късно се разбра, че призивът на Манолова е своеобразен катарзис, защото само преди 6 месеца въпросната не е имала нищо против да участва в подобно събитие:

Стигнахме в Банкя

Posted by Мая Манолова on Saturday, August 1, 2020
Avatar photo

Имате Думата

https://imatedumata.com

Подобни публикации