Страхливец! Красимир Воевода се изплаши от протестиращите

 Страхливец! Красимир Воевода се изплаши от протестиращите

Красимир Каракачанов влезе през задния вход на БНТ, така си и излезе!

Временният обитател на военното министерство, известен и като лидер на ВМРО, за пореден път доказа, че е воевода единствено в случаите, когато е в пълна безопасност. Красимир Каракачанов не посмя да застане лице в лице с протестиращите и се изниза тихо мълком през тайните коридори на БНТ.

Напомняме ви, че от Протести 20-21 и „Системата ни убива“ организираха протест пред БНТ под надслов „Каракачанов, вън!“. Поводът бе гостуването на обитателя на военното министерство в предаването „Панорама“. Те имаха намерение да разберат какво ще им се случи, след като преди време въпросният отправи закана „Имат късмет, че аз не бях там“, по повод събития пред ВМРО, когато неговия служител Ангел Джамбазки си позволи да облива с вода и обстрелва с пиратки мирни граждани, дошли да изразят недоволството си от коалицията ГЕРБ-ВМРО.

Каракачанов обаче оправда очакванията и се скри от гражданите. Малко преди 21 ч. той пристигна в БНТ и се шмугна през задния вход на сградата, както всеки „истински“ воевода би постъпил.

Междувременно, пред главния вход протестиращите играеха хора на фона на македонски песни и с нетърпение очакваха Каракачанов да се появи, за да му връчат ценни за него дарове – торбички на Billa и памперси. Това така и не се случи.

След края на предаването, Каракачанов отново се измъкна като призрак, доказвайки, че е обикновен страхливец. Напомняме, че много знакови фигури не се изплашиха да застанат пред протестиращите – Деница Сачева, Андрей Новаков, и дори социологът Стойчо Стойчев. Като Каракачанов постъпи единствено здравният министър Костадин Ангелов, който също показа предпочитанията си към задния вход на БНТ.

Avatar photo

Имате Думата

https://imatedumata.com

Подобни публикации