Агора България: Тази събота отново заедно на плошада

 Агора България: Тази събота отново заедно на плошада

От гражданската организация „Агора България“ канят всички участници и симпатизанти на протестите от 2020 г. на специално събитие тази събота.

„Агора България“, гражданската организация, зад която седят основни участници в протестите от 2020 и 2021 г. , се завръща на площада пред Президентството тази събота в 18 ч. Поводът – 2 години от началото на протестите срещу Борисов и Гешев, които обединиха цяла България срещу задкулисието.

В поканата си, организаторите призовават хората да покажат, че идеите и мечтите на протеста са живи и продължават да търсят истинската промяна в България:

Протестът от 9-ти юли две години по-късно.

В 2020 година на този ден един народ се изправи срещу мафията след десетилетия унижения, ограбване и дерибейство на управляващата политическа каста и олигархията, обсебили държавата във всичките й сектори и сфери. Поставено бе началото на едно непримиримо гражданско общество, което минавайки през различни етапи на организираност всеки ден упорито следваше своите цели и мечти за справедливост и нова България до деня, в който падна правителството на Борисов и неговата шайка. Този първи етап от битката на народа срещу мафията не приключи по план-график на 116-я ден, а продължи ежедневно до изборите на 4-ти април 2021г. и ежеседмично след това цели 435 дни. Стотици хиляди българи в различните сезони на годината бяха по площадите с българското знаме в ръцете и с вярата за промяна и по-добро бъдеще.


Нека на 9-ти юли (тази събота) в 18:00 часа отново да бъдем заедно пред Президентството и да покажем, че идеите и мечтите на протеста са живи и продължаваме да търсим истинската промяна в нашата България!

от АГОРА БЪЛГАРИЯ

Avatar photo

Имате Думата

https://imatedumata.com

Подобни публикации