Извънредно! Доброволци се готвят да блокират Перник – искат истината

 Извънредно! Доброволци се готвят да блокират Перник – искат истината

Хората побесняха, след като бащата на изчезналия Александър промени версията си отново. Искат от властите информация, какво наистина се случва.

Доброволците, които вече почти седмица издирват изчезналия Александър, тази вечер явно се ядосаха. След като обиколиха цялата Пернишка околия, но не намериха и следа от малкото момче, тази вечер те получиха нова противоречива информация, за която се твърди, че е разпространена от бащата на детето Александър Цветанов.

Според информацията, Цветанов се чувал с детето си редовно и знаел къде то се намира, затова бил призовал да се спре търсенето, но доброволците да останат на разположение, тъй като всеки момент детето, държано против волята си, щяло да бъде освободено и някой трябвало да го прибере.

Въпреки че информацията не е потвърдена, тя подейства като катализатор за емоциите на уморените от безрезултатното търсене доброволци. Един от тях сподели, че бащата бил шизофреник, а майката на Александър от 2 дни била в България, но полицията пазела фактите за себе си.
Макар до момента да няма никаква допълнителна информация, доброволците споделят, че повече не издържат и искат официално изявление от властите. Те искат истината, тъй като се съмняват, че някой губи времето им напразно.

Хората се готвят да блокират изходите на Перник, за да накарат държавата да им обърне внимание.

Avatar photo

Имате Думата

https://imatedumata.com

Подобни публикации