Петър Недевски: Честните и достойните сме там, на площада!

 Петър Недевски: Честните и достойните сме там, на площада!

Честните и достойните сме там, на площада! Без задкулисие, без корист, без тънки сметки!

На нас се падна тежестта, да се борим в името на каузата! Кауза която, много от „стожерите“ на промяната умело подмениха! Но ние продължаваме и ще продължим! Защото ние няма да отстъпим, от първоначалните искания, на достойно протестиращите граждани! А исканията са повече от ясни и категорични!

Да, трудно е. Трудно е, защото малко хора си дават сметка, какво ни коства. Ние с дарителски сметки не разполагаме, с чужди пити, помен не правим! В коалиции и сдружения не участваме, облаги и привилегии не търсим! Там сме, защото България трябва да я има! Чиста и Свята! Не такава, каквато е сега – опорочена и опростачена! България на мутрите, България на мафията!

Там сме не само заради нас. Там сме и заради всички тези, несъгласни с модела Борисов и с модела Кой. Там сме заради всичките достойни и с морал, които се почувстваха подведени и употребени!

Да, малко сме, но това не ни отчайва и няма да ни спре! Подложени сме на присмех, подигравки и обиди. На клевети, интриги и на какви ли не сплетни и обвинения. На тотално затъмнение, от страна на така наречените „свободни медии“. Но няма да ни откажат!

Вярваме, че с нашата упоритост и постоянство, ще върнем вярата в каузата на всеки един от вас. Вярваме, че пак ще бъдем хиляди – рамо, до рамо и ще победим!

България трябва да бъде Чиста и Свята!

Това не е призив, това е дълг! Дълг на всеки един от нас! Дълг на всеки достоен и морален Български гражданин!

Рамо до рамо, за Чиста и Свята Република България!

Avatar photo

Имате Думата

https://imatedumata.com

Подобни публикации