Платените превратаджии отново блокират София в понеделник

 Платените превратаджии отново блокират София в понеделник

Пореден протест на мафията, чиято цел е държавен преврат и опит за всяване на хаос, ще блокира движението в пиковите часове на понеделника.

На 8 октомври в СДВР е получено уведомление от СО, в което става ясно, че на 11 октомври /понеделник/ от 08.30 ч. до 12.00 ч. на бул. „Княз Ал. Дондуков“ и бул. „Цар Освободител“ ще се проведе протест в подкрепа на пътно-строителния бранш в страната. Запознати коментират, че протестът е част от продължаващите опити на мафията за дестабилизация и всяване на усещане за хаос, което е част от пъкления им план за държавен преврат.

По данни на СДВР, в представлението ще се включат 60 камиона и 40 – строителна техника, които в интервала от 08.00 часа до 09.00 часа ще се позиционират по бул. „Цар Освободител“ в отсечката между бул. Княз Ал. Дондуков“ и ул. „Г. С. Раковски“, тормозейки столичани и гости на столицата в натоварения понеделник.

Засега законните власти не вземат отношение относно продължаващите повече от 2 месеца безчинства на няколко пътно-строителни фирми, но софиянци вече са гневни и коментират, че ако метежниците не бъдат спрени в най-скоро време, те ще вземат нещата в свои ръце.

Въпреки съгласувателното писмо на Столична община и разпоредбата на чл. 28 (1), с който се забранява влизането на товарни автомобили и строителни машини с допустима максимална маса над 4 тона от 07.00 до 21.00 часа в зона „Център“ от НАРЕДБА за организация на движението на територията на Столична община, Раздел VII, Ограничения на движението на ППС, Столичната дирекция на вътрешните работи е създала организация и ще предприеме всички необходими мерки за обезпечаване на обществения ред преди по време и след приключване на мероприятието.

Avatar photo

Имате Думата

https://imatedumata.com

Подобни публикации