Протестиращите реагираха остро на политическото прераждане на Шивиков

 Протестиращите реагираха остро на политическото прераждане на Шивиков

Никой не може да си обясни как Шивиков стигна до тук!

След като първи съобщихме, че Димитър Шивиков пристана на НФСБ и Воля, протестиращите излязоха с остра реакция срещу постъпката на кандидат – депутата. Ето какво написаха те:

СЪОБЩЕНИЕ на Протеста

Днес – Ден 237-ми от нашите антиправителствени демонстрации, на 2-ри март т.г. се установи следното:

По повод регистрация на кандидатската листа, предложена от Коалиция „ПАТРИОТИЧНА КОАЛИЦИЯ – ВОЛЯ И НФСБ“ за участие в изборите за членове на 45-то Обикновено Народно събрание на Република България на 04 април 2021 г., в Районната избирателна комисия (РИК) Седемнадесети изборен район – Пловдивски фигурира името на изявеното както на протеста, така и въобще в публичното пространство лице с имена: Димитър Атанасов Шивиков, разпознаваем като ген. Шивиков.

След като се установи достоверността на гореспоменатия факт най-отговорно заявяваме, че ние протестиращите 237 дни граждани в т.нар. Триъгълник на властта изказваме дълбокото си възмущение от този позорен акт!

Решението на човек, участвал в протестите срещу управлението на ГЕРБ, НФСБ, ВМРО и Воля да се явява на предстоящите избори като кандидат-депутат от същата тази престъпна шайка е деяние, престъпно спрямо протеста и ние освен разграничаване осъждаме това предателско поведение!

Дълбоко съжаляваме и изказваме огромното си възмущение за поруганието, което именно ген. Шивиков извършва спрямо офицерската си чест, мъжката си доблест и гражданската си будност!

Avatar photo

Имате Думата

https://imatedumata.com

Подобни публикации