Шок! Прокуратурата е нахлула в МВР?

 Шок! Прокуратурата е нахлула в МВР?

По непотвърдена информация, прокуратурата е нахлула в МВР. Правят се обиски и проверки на хора, заети с изясняване на обвиненията в подслушване на политици.

През последните минути една мълва разтърси вечерна София – прокуратурата е нахлула в МВР, за да проверява законността на прилаганите СРС-та по време на изборите и протестите. По неофициална информация, прокурорите са се концентрирали върху работата на новия шеф на ДАНС, за който информация е поискана по официален ред. Едновременно с това, на разпит е призован новият началник на ГДБОП. Правели се и лични обиски и обиски на кабинети на служители, заети в групата за проверка на подслушванията.

За достоверността на информацията вече потвърдиха знакови независими журналисти и сайтове:

Журналистът Димитър Стоянов:

Потвърдено на 100%! Прокуратура нахлу в полицията, за да разследват натоварените да проверяват законността на прилаганите СРС-та, прилагани по време на изборите и протестите! Явно #ГешефТ го е страх! Искат да “отстрелят” един по един проверяващите!

Сайтът Bird.Bg:

Бойко Рашков по телефона:

– Прокуратурата изисква от МВР информация за новия шеф на ДАНС.

– Прокуратурата е призовала утре на разпит новия швф на ГДБОП.

– Правят се лични обиски и обиски на кабинети на членове на групата за проверка на подслушванията.

– Гешев открито замества Борисов като политически фактор!

Разполагаме и с решенията на Специализирания съд от днес, разрешаващи обиските.

Според информация от сайтове близки до ГЕРБ, обект на проверките е един единствен служител, свързан с група за търговия с антики и Васил Божков, за което също няма потвърждение.

Avatar photo

Имате Думата

https://imatedumata.com

Подобни публикации