Участник в побой над протестиращи срещу ГЕРБ е назначен за шеф на ТОЛ системата

 Участник в побой над протестиращи срещу ГЕРБ е назначен за шеф на ТОЛ системата

За това информира Настимир Ананиев, бивш депутат от „Продължаваме промяната“. Той се обръща и към президента Румен Радев, като го призовава да отстрани побойника от новозаетия пост.

Новият шеф на ТОЛ системата е член на ГЕРБ и личен участник в побой над протестиращи срещу партията на Борисов. За това алармира бившият депутат от „Продължаваме промяната“ Настимир Ананиев:

На снимката в “бяло” е Георги Темелков от ГЕРБ (пише го на синия бадж на ръката му.) В черно до него е небезизвестната Севдалина Арнаудова – Pi Ar Sevi Boiko. Снимките са от летните протести на 2020, когато на събитие на ГЕРБ в София Тек Парк бяха бити млади хора от мутрите на Борисов – видимо от снимките!

Арнаудова дава напътствия на Темелков, Темелков дава напътствия на биячите!

Миналата седмица Георги Темелков беше назначен от служебното правителство за шеф на ТОЛ системата!

Ананиев се обръща и към президента Румен Радев:

Уважаеми г-н Президент,

през лятото на 2020г., голяма част от българския народ излезе да Ви подкрепи срещу агресията на прокуратурата. На 5 август 2020 г. в София Тек Парк бяха бити млади хора от мутрите на ГЕРБ под зоркия поглед на Георги Темелков. Две години по-късно, този човек е назначен за шеф на ТОЛ системата.

Обвързването на служебното правителство с такива хора, влияе единствено и само на вашия имидж, г-н президент. Този човек трябва да бъде отстранен от заеманата длъжност.

Avatar photo

Имате Думата

https://imatedumata.com

Подобни публикации