Срамна подмяна – Здравният министър назначи гербер на ключова позиция

 Срамна подмяна – Здравният министър назначи гербер на ключова позиция

Назначената по незнайни причини за здравен министър Асена Сербезова, внедрява скандални кадри на ГЕРБ на ключови позиции в здравното министерство. Кандидат – депутатът на ГЕРБ – СДС Георги Липчев бе трудоустроен като главен секретар.

Подмяната продължава с пълна сила в здравното министерство, където отскоро министър е Асена Сербезова, чиято първа работа беше да прекрати трансформацията на болница „Лозенец“ в Национална детска болница. Още тогава експерти от здравното министерство коментираха по между си, че всичко свършено от двете служебни правителства и в частност служебният министър на здравеопазването доктор Стойчо Кацаров, буквално е отишло на кино, а лошите практики от времето на ГЕРБ отново са започнали.

Асена Сербезова, която е по-известна с броя на браковете си, отколкото с каквито и да било постижения в сферата на здравеопазването, явно въобще не се е трогнала от възмущението на служителите си и днес им е поднесла поредния сюрприз – кандидат за депутат на коалицията ГЕРБ – СДС е представен като новият главен секретар на министерството.

Става дума за Георги Липчев, който е бил в листите на ГЕРБ – СДС като кандидат-депутат на изборите през април 2021 г. За него се знае, че е юрист със специализации по международно право и международни отношения. Бил е и главен експерт е в министерството на икономиката.

Липчев вече фигурира в сайта на Министерството на здравеопазването, като снимката, с която той е представен е същата, използвана в предизборната му кампания.

Интересно е, че след като не става депутат, Липчев намира пристан като началник на кабинета на министъра на финансите във второто служебно правителство с премиер Стефан Янев.

Очевидно промяна в здравното министерство няма, а нещата отиват към гнусна подмяна, единодушни са хората в социалните мрежи.

Avatar photo

Имате Думата

https://imatedumata.com

Подобни публикации