Мария Лалева бясна заради мълчанието, относно случая с американските войници

 Мария Лалева бясна заради мълчанието, относно случая с американските войници

Известната писателка се пита защо всички мълчат, че въоръжени войници нахлуват в производствен цех на обикновен български производител.

Известната българска писателка Мария Лалева е бясна на мълчанието на политиците, относно случая с американските войници, които по погрешка нахлуха в цех в пловдивско село.

Във Фейсбук тя написа:

Quis custodiet ipsos custodes? Кой ще пази пазачите, демек. Някой нещо да измъца по повод натовските юнаци с автомати в цеха? Генералите президент и служебен премиер, то в брифинг по трите Му телевизора, Ниновна, Слави във фб- пост да е изригна̀л в справедлив гняв, Хаджи Тошко да е изрекъл духовит, запомнящ се коментар, Мая ма да се е разпенила в маскировъчна униформа, Христо Иванов да е организирал контра-десант, карадайъ да е казал нещо на полуразбираем български, нещо някой да е коментирал? Ню-ню? Херо как е, добре ли е? Овде е велико Шубе и Демагогия. Аве, Цезар… нататък си знаете.

Бележка на редакцията: В по-късните часове, Министерство на отбраната даде брифинг, от който стана ясно, че нищо не е ясно, но ще се изяснява.

Avatar photo

Имате Думата

https://imatedumata.com

Подобни публикации