Министър Рашков, докога ще търпим Стъки?!

 Министър Рашков, докога ще търпим Стъки?!

Няма ли кой да усмири развилнелия се ММА боец, който в нормална държава вече трябваше да бъде арестуван?

Организирана група от хулигани, продължава да смущава спокойствието на софиянци. Миналата седмица групата нападна Арман Бабикян, а днес нахлу в държавна институция и извърши грубо посегателство върху държавността, както и лично върху министъра на младежта и спорта Андрей Кузманов.

В престъплението бяха въвлечени и деца, което е повече от недопустимо.

Ако все още не сте разбрали, Станислав Недков – Стъки, заедно с група татуирани младежи и екипа на една дезинформационна агенция, нахлу в Министерството на младежта и спорта малко преди обяд. Без никой да я е канил, организираната група наруши пропускателния режим в сградата, противоепидемичните мерки, и дори успя да влезе в кабинета на министъра на младежта и спорта Андрей Кузманов.

Уважаеми министър Рашков, до кога така?!

Колко време ще трябва да търпим 20 човека да нарушават обществения ред със скандалния действия, изразявайки явно неуважение към обществото. Трябва ли да ви припомним какво предвижда Наказателния кодекс при случай на хулиганство?

Министър Рашков, изпълнете служебните си задължения и арестувайте Станислав Недков и неговите съучастници. Никой не е длъжен да търпи неприемливото им и скандално поведение. Или ще трябва да изчакаме въпросните да пребият или убият някого, за да се задействате?!

Използваме случая да сезираме и РЗИ, тъй като участниците в скандалното нападение не носеха маски, с което нарушиха противоепидемичните мерки и изложиха служителите в министерството на потенциален риск от заразяване с коронавирус.

Avatar photo

Имате Думата

https://imatedumata.com

Подобни публикации