Протест пред централата на ГЕРБ в четвъртък: Бойко, къде са парите?

 Протест пред централата на ГЕРБ в четвъртък: Бойко, къде са парите?

В четвъртък в 17:30 ще се проведе митинг срещу ГЕРБ пред централата на партията, във връзка с безобразното състояние, в което те оставиха държавата.

Мощен протест срещу ГЕРБ организират протестиращите от лятото на миналата година българи. Току що Тихомир Василев обяви официално събитие под надслов: „Бойко, къде са парите?“. Това се случва, след широкото обществено недоволство срещу платените протести против правителството в последните седмици, за които се говори, че са организирани именно от ГЕРБ.

Ето какво пише Тихомир Василев в поканата си към събитието, което е насрочено за този четвъртък в 17:30 пред централата на ПП ГЕРБ, която все още се помещава в административната сграда на НДК:

След управлението на ГЕРБ държавата е пред колапс. Заложените от Бойко Борисов мини ден след ден гърмят. Благодарение на това управление енергетиката ни е превзета, а бизнесът е поставен на колене.

За 12 години здравеопазването е превърнато в поредната касичка. Втора година се борим с Ковид-19. ГЕРБ даде стотици милиони за дефектни маски и уж за респиратори, а днес линейките все още нямат точно мобилни респиратори.

“Топлофикация – София” е с над един милиард лева задължения благодарение на вещото управление на “любимата” герберска кметица Йорданка Фандъкова, която пък утвърди практиката: ремонт на ремонта.

Няколко едни и същи “любими” фирми взимат милиарди за “любимите” магистрали и спешни ремонти на язовири, уж в критично състояние. Същите тези фирми с авансите за милиарди, сега се опитват да извиват ръце и да саботират, рушат пътищата на столицата. Цяла седмица всяка сутрин ни организират шоу на скъпа и нова тежкотоварна строителна техника върху жълтите павета, които са уникална културна ценност на София, издържали на две световни войни.


Време е Бойко Борисов да отвори чекмеджетата и да започне да плаща сметката за тока и ремонтите!

Време е да понесе отговорност за беззаконието, с което са раздавани милиарди левове!

Време е да върне това, което е отнел на България!

Avatar photo

Имате Думата

https://imatedumata.com

Подобни публикации