Тихомир Василев съсипа платения протест срещу Виолета Комитова

 Тихомир Василев съсипа платения протест срещу Виолета Комитова

Гражданският активист показа скандални снимки от пътен ремонт, извършен от една от основните фирми, участници в „спонтанните“ протести срещу Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

Тихомир Василев попиля платения протест срещу Виолета Комитова, министър на регионалното развитие и благоустройството, в своя публикация във Фейсбук. Гражданският активист показа ремонт на една от основните фирми, участници в протестите, извършен миналата есен. Оказва се, че само 1 година е била напълно достатъчна, за да доведе новоремонтирания участък до състояние на пълна разруха:

На вашето ВНИМАНИЕ:

  • Асфалтиран път от „Автомагистрали Черно море“ – Шумен, асфалтиран предната есен!
  • Това е основната фирма от „протестиращите“ фирми срещу министър В.Комитова.
  • Качество на тези дето протестират е без коментар. Усвояването е явно!
  • В момента изпълняват общински проекти на кметовете на ГЕ(Р)П на Шумен и Велики Преслав и не са останали без пари за заплати! Към момента правят улиците на Кмета и зам.кмета на Шумен!
  • Още по интересно е, че същата фирма е участвала в строежа на новата трибуна на стадиона на ПФК“Левски“!
  • Изниква въпрос: Защо тези същите не протестират да си вземат парите, които им се дължат за тази трибуна от доста години? Или там Бойковата далавера не трябва да се раздухва, както и източването на клуба за сметка на фирми от обръча приближени?
Avatar photo

Имате Думата

https://imatedumata.com

Подобни публикации